|
Powered by  

Skip Navigation Links


DIRECT BESTELLEN
OF BEL!

+31(0)341-414466


AQUA VITALIA

Introductie

Ons lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water. (vrouwen voor 50%, mannen voor 65% en baby’s ongeveer 75%)
Het grootste deel van het water zit in ons bloed, terwijl de rest nodig is voor de werking van onze organen.

Dagelijks verliezen we lichaamsvocht en dat moet telkens weer aangevuld worden. Op die manier zorgen we ervoor dat alle fysiologische systemen goed werken, versterken we ons afweersysteem en voorkomen we ziektes. Met water verwijderen we afvalstoffen uit ons lichaam, regelen we onze lichaamswarmte en transporteren we vitaminen, voedingsstoffen en andere mineralen door ons lichaam.
 
Hoeveel water heeft een mens dagelijks nodig? 

We verliezen per dag 0,6 liter vocht via onze huid, 0,6 liter via het ademhalen, ruim 1½  liter via de urine en slechts 0,2 liter via de ontlasting. Deze bijna 3 liter moeten we elke dag weer aanvullen!

Via ons voedsel krijgen we gemiddeld 0,5  - 1 liter water per dag binnen en via onze ademhaling ca. 0,5 liter. Dit betekent dat we 1½  –  2 liter per dag moeten drinken (gemiddeld 8 glazen)!
 
Waarom moeten we zoveel water drinken? 

Water is (evenals zuurstof) de belangrijkste substantie voor de menselijke gezondheid. Het fungeert als transportmiddel voor alle biologische processen in het menselijk lichaam. Water zorgt ook voor de warmteregulatie in ons lichaam. 
Voor mensen is het van levensbelang dat de lichaamstemperatuur op een standaardniveau blijft. Daarom moet men bijvoorbeeld zoveel water drinken als men koorts heeft. Water neemt warmte op en voert het door te zweten af.
 
Symptomen van een  vochttekort

 Hoofdpijn Gewrichtspijn Donkere urine Obstipatie
 Slechte adem Beslagen tong Spierkrampen Droge mond
 Vermoeidheid Droge ogen Doffe huid Buikpijn
 Slechte concentratie Weinig energie, moe Stugge
huid
 Misselijkheid Duizeligheid

 
De mythe rond bron- en mineraalwater (flessenwater)
 

Nederland heeft het beste kraanwater ter wereld.  Het wordt getest op ongeveer 65 toxines, flessenwater slechts op 15.
We halen onze mineralen echter niet uit drinkwater maar uit voeding, met name uit fruit, groenten, noten, volle granen etc.
Aqua Vitalia wordt tijdens de productie ontdaan van alle anorganische mineralen zoals die voorkomen in bronwater, mineraalwater en kraanwater. En dat is zeer belangrijk, want ons lichaam kan niets met deze anorganische mineralen. We eten toch ook geen grind of krijt? Dan moeten we het dus ook niet drinken!
 
Wat is Aqua Vitalia?
   

Aqua  Vitalia is water in zijn zuiverste vorm en is 100% vrij van bacteriën, parasieten, virussen , ziektekiemen en andere vervuilende stoffen zoals zware metalen, gifstoffen en anorganische mineralen.  Aqua Vitalia ontstaat door verdamping van zuiver water.  De zuivere waterdamp  wordt  opgevangen en doorloopt vervolgens een aantal specifieke processen, welke resulteren in drie soorten Aqua Vitalia:

 ZILVER GOUD PLATINUM
 Prijs € 1,95 per liter Prijs € 2,95 per liter Prijs € 3,95 per liter

Werken aan een gezond, fit en energiek lichaam.

Drink 4  - 8 glazen per dag (1 – 2 liter).

Ook voor betere sportprestaties.

Bestrijden van diabetes, obesitas en obstipatie.

Drink 6 – 8 glazen per dag (1½ – 2 liter).  

Het ondersteunt de nieren en de darmen.
Ondersteunt  bij een ernstige aandoening. 

Tenminste 8 glazen
(2 liter)  per dag drinken.

(diverse medische onderzoeken zijn gaande)

Medische testen en onderzoeken

De eigenschappen van Aqua Vitalia zijn ruim 10 jaar geleden ontdekt, waarna er tal van proefprojecten zijn gestart. De afgelopen 5 jaar zijn er tientallen medische onderzoeken en testen uitgevoerd door honderden artsen en specialisten, waarbij de bijzondere eigenschappen van Aqua Vitalia zijn vastgesteld.

Hoe werkt Aqua Vitalia?

Aqua Vitalia is het meest zuivere water dat er is en om die reden het gezondste water om te drinken. Het bevat geen anorganische mineralen (zoals kalk of andere elementen) die ons lichaam kunnen belasten en doordat het zo zuiver  is, is het nog beter in staat om waardevolle voedingsstoffen en vitaminen uit voeding binnen ons lichaam te vervoeren. 
Vervolgens is het ook veel beter in staat om afvalstoffen af te voeren. Dankzij een uniek proces wordt het zuivere water zodanig bewerkt, dat het in staat is om in het lichaam aanwezige (ongewenste) anorganische mineralen en gifstoffen te absorberen en deze vervolgens via de ontlasting of urine af te voeren.
Aqua Vitalia spoelt geen waardevolle mineralen uit uw lichaam; Aqua Vitalia spoelt alleen anorganische mineralen uit ons lichaam weg (dat zijn dus de mineralen die ons lichaam niet kan gebruiken en ervoor zorgen dat er kalkafzetting in ons lichaam optreedt).
Anorganische mineralen, zoals kalk dragen sterk bij aan bloedvatenvernauwing, artritis, nierstenen, galstenen, diabetes, obesitas, oogaandoeningen (zoals glaucoom en cataract) en longemfyseem. 

Organische mineralen versus anorganische mineralen

Er bestaan twee soorten mineralen: organisch en anorganisch. Het menselijk lichaam kan uitsluitend organische mineralen verwerken. De meeste organische mineralen komen uit plantaardig voedsel. Een groeiende plant zet anorganische mineralen (uit o.a. zand en humus) om in nuttige organische mineralen, welke zich tijdens de spijsvertering in de maag binden aan o.a. eiwitmoleculen, om vervolgens via de bloedcirculatie te kunnen worden opgenomen in een van onze organen. 
Het ontbreken van een gezonde balans van organische mineralen veroorzaakt problemen in organen, spieren, bloed en botten.

Aqua Vitalia wordt in een glazen fles verpakt?

Het plastic van PET-flessen bevat weekmakers waarin giftige stoffen zitten.  Deze stoffen komen vrij bij contact met water en mengen zich dus in het mineraal- of bronwater in de fles. Omdat Aqua Vitalia zuiver moet blijven, kan het alleen in glas worden verpakt. Statiegeld moet ervoor zorgen dat de flessen bij ons terugkomen voor recycling, zodat deze weer kunnen worden hergebruikt en het milieu minder wordt belast.

Aqua Vitalia is verkrijgbaar in 3 varianten:

ZILVER
:
 
Zorgt voor een optimaal transport van voedingsstoffen en zuurstof. Draagt ook bij aan een goede stofwisseling en helpt veel lichamelijke klachten voorkomen. Het verlaagt de kans op veel voorkomende kwalen als artritis, nier- en galstenen, hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas. Het zorgt ook voor betere sportprestaties, omdat het bloed meer zuurstof kan verwerken en afvalstoffen veel sneller worden afgevoerd. (ook minder snel verzuring van spieren)

GOUD:
 
Speciaal voor obstipatie-, diabetes- en obesitas-patiënten. Door het drinken van 6 – 8 glazen per dag worden afvalstoffen sneller verwijderd en kunnen de darmen, nieren, lever en alvleesklier beter functioneren. Bij obstipatie en artritis brengt een kuur van 2 liter per dag binnen een week verlichting van de pijn en na 2 - 3 weken zullen de klachten verder verminderen. Na 3 weken volstaat in de meeste gevallen 1 liter per dag om terugkeer van de klachten te voorkomen.

PLATINUM:

(op dit moment lopen er nog onderzoeken om de werking volgens medische standaarden te bewijzen) Er zijn inmiddels tientallen gevallen van patiënten met vormen van prostaatkanker, maagkanker en blaaskanker die positief hebben gereageerd op hun behandeling in combinatie met het drinken van Aqua Vitalia. Het zorgt voor een vertraging van de progressie in de ontwikkeling van tumoren, waardoor het lichaam beter reageert op een medische behandeling. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle behandeling vergroot.Skip Navigation Links
SPITA Smart Products B.V.
Industrieweg 18-9
3846 BD Harderwijk
Tel.+31(0)341-414993

Copyright 2019 SPITA Smart Products B.V.
Powered by